Tv Ikväll!

Tv ikväll för min del!

19:30 Sjukhuset

Svensk dokumentärserie från 2008. Avsnitt 42. På förlossningsavdelningen träffar undersköterskan Carina en gravid kvinna som har ramlat på sin mage. Therese lider av en sjukdom som heter Otoskleros och yttrar sig i hörselnedsättning. Idag träffar hon en överläkare på öron-näsa-hals för att se om man kan förbättra hennes hörsel med hjälp av en operation. På ambulansen rycker Janne och hans kollegor ut till en cykelolycka. Urban träffar en patient som lider av mystisk huvudvärk.

20:00 SOS Familj
SOS Familj Svenskt livsstilsprogram från 2008. Sedan mamma Natalie genomgick en uppslitande skilsmässa för sju år sedan har familjen befunnit sig i en nedåtgående spiral. Trettonåriga dottern Star mår periodvis riktigt dåligt och söker sig då till likasinnade på nätet. Hon kan tillbringa timmar framför datorn och vad Natalie än gör så når hon inte fram till dottern. Tvärtom får mammas tjat och försök till närhet totalt motsatt effekt. För mamma Natalie är mörkret i familjen kompakt och hon oroar sig ständigt för Star och åttaårige sonen Adam.

20:30 Andra Avenyn
Svensk dramaserie från 2008. Säsong 2. Avsnitt 126. Rasmus på slak lina. ( jag verkligen älskar andra avenyn alltså, at kollat på det sedan det började & har sätt alla avsnitt. Kollar ni på detta? <3 har igentligen sätt detta avsnutt men vad fan, får se om jag kollar lite kanske.


 21:00 Systrar i jeans
Amerikansk romantik från 2005. Baserad på Anne Brashares ungdomsbok om fyra väninnor som ska spendera sin första sommar någonsin ifrån varandra. Vännerna delar ett par magiska jeans som de, sina olikheter till trots, alla kan bära. För att hålla kontakten skickar de jeansen mellan varandra och delar på så vis med sig av alla händelser och äventyr som inträffar under sommaren.
I rollerna: America Ferrera, Alexis Bledel, Amber Tamblyn, Blake Lively, Jenna Boyd, Nancy Travis. Regi: Ken Kwapis

Systrar i jeans


Funderar på att kanske kolladenna film ikväll. Har inte sätt på den men den verkar attt vara väldas bra faktiskt. Har ni sätt den? & vad ska ni kolla på ikväll? kanske någontin jag missat ;p vem vet haha! pusss o kram så länge så skriver jag senare igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0