BEAUTY LIFT

BEAUTY LIFT

Skönhetsexperterna på NIVEA Make-up har förverkligat den här drömmen med sin senaste utveckling, Beauty Protect. Beauty Protect är en extraordinär, ny trippel-verkande foundation som slätar ut, skyddar och gör huden fastare för att på ett enkelt sätt förbättra och vårda din hud som aldrig tidigare.

 

Den utslätande effekten

Beauty Protect innehåller fina fotoreflekterande pigment som skapar en optiskt utslätande effekt på hudytan för att jämna ut hudtonen, återställa den ungdomliga lystern och göra fina linjer mindre framträdande.

Beauty Protect-formulan innehåller även Vitamin Lift Complex för att vitalisera och återfukta hudstrukturen och ge fastare hud. Den omedelbara effekten är en jämn och slät hud med en sund lyster.

 

Skyddet

Beauty Protect skyddar mot element som föroreningar i luften, skador orsakade av solens UVA/UVB-strålar och uttorkning orsakad av centralvärme och luftkonditionering. Den lätta formulan innehåller skydd mot fria radikaler för att motverka skador på hudcellerna orsakade av toxiska element i föroreningar, solskyddsfaktor 10 för att skydda huden mot solens skadliga strålar och fuktgivande ämnen för att återställa hudens optimala fuktnivåer.

 

Resultatet?

Huden ser yngre ut under längre tid.

Beauty Protect har en lätt och silkeslen konsistens som gör den lätt att applicera jämnt över huden och ger en hållbar effekt, så att din hud fortfarande ser strålande ut mot slutet av dagen. Finns i åtta nyanser, så det finns en nyans för alla hudtyper.

 

Nyckelingredienser i NIVEA Make-up Protect:

Fotoreflekterande pärlpigment

Fina sfäriska puderpartiklar med ljusdiffuserande egenskaper som ger huden en slät och sammetslen yta, jämnar ut hudtonen och gör fina linjer mindre framträdande.

NIVEA Vitamin Lift Complex

Ett serum som gör huden fastare och innehåller Vitamin E och den speciella aktiva ingrediensen Proliftan för att öka spänsten och ge fastare och slätare hud.

Solskyddsfaktor 10

Solskyddsfaktor som hjälper till att skydda huden mot solens skadliga strålar och bekämpa hudens åldrande.

Vitamin E

Vitamin E, en antioxidant som förebygger cellskador, inklusive hudens åldrande, orsakade av fria radikaler.

kariteolja

Bevarar huden mjuk, smidig och återfuktad.

 

 

Någon som testat denna eller?

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0